ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Μια μαγευτική βραδία στο Βοτανικό Πάρκο της Κρήτης

 

SEASON 2020: Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με την επιδημία του κορωνωιού, η συγκεκριμένη εκδρομή είναι διαθέσιμη μονάχα on private basis. Ρωτήστε μας για τις εξαιρετικές προσφορές μας!

 

Οι Κήποι

Σχεδόν 20 εκτάρια γης περιμένουν να σας καλωσορίσουν στο Βοτανικό Πάρκο. Γεμάτο οπωροφόρα δέντρα από όλο τον κόσμο, βότανα, ιαματικά και διακοσμητικά φυτά σε ένα πάρκο διαφορετικό από άλλα, όπου ο σχηματισμός της γης και το μικροκλίμα της περιοχής καθιστούν το πάρκο παράδεισο για εκατοντάδες φυτά και ζώα! Μέσα σε αυτό το πολύχρωμο και ζωντανό τοπίο βρίσκεται μια καμένη δεκαετή ελιά, ένα μνημείο και μια αναφορά στις θλιβερές πυρκαγιές του 2003, την ιστορία και την προέλευση του πάρκου.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσετε στο πάρκο ή να απολαύσετε τον καφέ σας και να θαυμάσετε τη μαγευτική θέα.

 

Η Κρητική Βραδιά

Το δείπνο θα σερβιριστεί στις 19:00 και θα περιλαμβάνει ένα μπουφέ αυθεντικής κρητικής κουζίνας που θα σας επιτρέψει να λάβετε μέρος σε ένα καταπληκτικό ταξίδι τοπικών γεύσεων.

 

Μετά το παραδοσιακό κρητικό δείπνο με ποικίλα από παραδοσιακά πιάτα, ακολουθεί μια παρουσίαση κρητικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων που εξακολουθούν να υπάρχουν στα κρητικά μουσικά μονοπάτια. Σημειώστε ότι η Κρητική Μουσική θεωρείται ως ο μοναδικός τύπος μουσικής σε όλη την Ελλάδα που παραμένει ζωντανός και εξακολουθεί να εξελίσσεται από τα χρόνια που η Κρήτη ανήκε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία από τα έτη 1000 μ.Χ.

 

Η επίδειξη / παρουσίαση παραδοσιακών χορών, όπως ο συρτός, η σούστα, ο μαλεβιζιώτης, το πεντοζάλι κλπ, θα γίνει από έμπειρους Κρητικούς χορευτές. Αισθανθείτε ελεύθεροι να συμμετάσχετε στο χορό και να διδαχθείτε από τους επαγγελματίες που θα είναι υπερήφανοι να σας δείξουν ανά πάσα στιγμή κάτω από την σκέπη ζωντανής μουσικής.

 

HIGHLIGHTS

  • Μοναδική εμπειρία | Νιώστε Κρητικός!
  • Περπατήστε στους "Κήπους της Κρήτης" - Εξερευνήστε την Κρητική χλωρίδα και πανίδα
  • Χορός με επαγγελματίες ντόπιους χορευτές (διδαχθείτε!)
  • Ακούστε ζωντανά, αυθεντική Κρητική Μουσική
  • Γευτείτε τις αυθεντικές τοπικές συνταγές

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

> Pick-up/Drop-Off

> Έμπειρος Συνοδός

> Πολυτελές λεωφορείο με κλιματισμό

> Είσοδος με Δείπνο & Κρασί

> Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

FULL PROGRAMME BOOK NOW