ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η κρουαζιέρα ξεκινάει από την Κρήτη με ένα πολυτελές πλοίο highspeed που αναχωρεί από τα λιμάνια του Ηρακλείου ή του Ρεθύμνου. Το πλήρωμα και οι ξεναγοί στο πλοίο θα σας βοηθήσουν ενώ ταξιδεύετε και θα σας εφοδιάσουν με περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι μας. Σε λιγότερο από δύο ώρες θα φτάσετε στο λιμάνι της Σαντορίνης.

 

ΑΦΙΞΗ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

Όταν φτάσετε στο λιμάνι της Σαντορίνης, τον Αθηνιό, θα χαλαρώσετε σε ένα άνετο, κλιματιζόμενο λεωφορείο το οποίο θα σας περιμένει μαζί με τους επαγγελματίες οδηγούς μας. Αρχικά θα επισκεφτείτε το χωριό της Οίας, το βόρειο άκρο του νησιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα απολαύσετε την θέα της υπαίθρου ενώ οι συνοδοί μας θα σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με το νησί και την ιστορία του. Χτισμένο στο βόρειο τμήμα της στεριάς της Καλντέρας, η Οία προσφέρει υπέροχη θέα σε σπίτια κατά μήκος της ηφαιστειακής πλαγιάς που βλέπει στη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΦΗΡΑ

Η επόμενη στάση μας θα είναι η πρωτεύουσα του νησιού, τα επονομαζόμενα "Φηρά". Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε τα γραφικά παραδοσιακά μικρά σοκάκια, να θαυμάσετε τη μοναδική αισθητική της αρχιτεκτονικής του Αιγαίου, να ψωνίσετε ή απλά να απολαύσετε ένα ποτό και την θέα στο ηφαίστειο πάνω από τους βράχους της Καλντέρας.

Μετά από αυτό, σας δίνεται η επιλογή να περάσετε τις επόμενες 2 ώρες ως εξής:

1) Κάντε μια βόλτα με βάρκα στις ηφαιστειογενές ιαματικές πηγές με παραδοσιακά ξύλινα σκάφη. Περάστε λίγο χρόνο για να απαθανατίσετε τη θέα του ηφαιστείου και να κολυμπήσετε στις θερμές πηγές. (Επιπλέον Χρέωση - Δεν διατίθεται σε κάθε περίοδο)

2) Περάστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα Φηρά - την όμορφη πρωτεύουσα του νησιού

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στο τέλος της εκδρομής, τα λεωφορεία μας θα φτάσουν στο λιμάνι της Σαντορίνης όπου θα επιβιβαστείτε στο πλοίο και θα επιστρέψετε στην Κρήτη. Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το όμορφο και πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα, ενώ διασχίζετε το Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος. Η εκδρομή διατίθεται σε διάφορες γλώσσες.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το διαβατήριο/ταυτότητά σας καθώς είναι υποχρεωτικό για να ταξιδέψετε

 

HIGHLIGHTS

  • 4ο Καλύτερο Νησί στον κόσμο (Trip-Advisor)
  • Περπατήστε στα πεζοδρόμια των Φηρών
  • Απολαύστε τη θεαματική και πολύ ρομαντική θέα από τη διάσημη Καλντέρα της Σαντορίνης
  • Επισκεφθείτε το ηφαίστειο της Θήρας που είναι ακόμα ενεργό!
  • Επισκεφθείτε τις εκπληκτικές παραλίες της Σαντορίνης

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

> Pick-up/Drop-off

> Ξενάγηση

> Πολυτελές λεωφορείο με κλιματισμό

> Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

> Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

FULL PROGRAMME BOOK NOW