ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Ετοιμαστείτε να διδαχθείτε από μια τοπική οικογένεια στι να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε μερικά υπέροχα πιάτα που γίνονται με κρητικά υλικά όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα λαχανικά, ντόπια κρέατα, απολαυστικά τυριά, αρωματικά βότανα και κρασί. Θα είμαστε επίσης εκεί για να αποκαλύψουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα βότανα του νησιού, συμπεριλαμβανομένων των θεραπευτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου και συμβουλές για τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται.

 

Μετά την προετοιμασία του κυρίως πιάτου και ενώ περιμένουμε να ψηθεί, ξεκινάμε μια μικρή περιήγηση στο αγρόκτημα και στο σπίτι της οικογένειας. Θα ανακαλύψετε έναν μαγευτικό κήπο με λαχανικά, ώστε να μπορέσετε να δείτε όλη την παραγωγή ανάλογα με την εποχή και να πάρετε τις μυρωδιές των αρωματικών και θεραπευτικών βοτάνων. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε το κοτόπουλο και τα πρόβατα ελεύθερης βοσκής πριν επισκεφθείτε τους ελαιώνες όπου μπορείτε να μάθετε για την παραγωγή ελαιολάδου. Τέλος, θα κατευθυνθούμε στο κελάρι για μια διασκεδαστική γευσιγνωσία για να δοκιμάσετε μια ποικιλία από μερικά από τα παλαιότερα κρασιά 20 ετών έως την πιο πρόσφατη παραγωγή. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε Τσικουδιά ή Ρακί πριν ολοκληρώσετε την περιήγηση.

 

Στο τέλος, όλοι μαζί θα καθίσουμε για να δοκιμάσουμε τα διάφορα εδέσματα που έχουμε ετοιμάσει μαζί, μαζί με καλό τοπικό κρασί. Αν ψάχνετε για μια υγιεινή μεσογειακή διατροφή ή έχετε μια εκτίμηση για τα εκλεκτά κρητικά φαγητά, θα απολαύσετε πλήρως αυτά τα παραδοσιακά μαθήματα κρητικής μαγειρικής, γεμάτα με πολλές γευστικές δημιουργίες.

 

* Ενημερώστε μας αν είστε χορτοφάγος, vegan, αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη ή έχετε κάποια ειδικά αιτήματα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τακτοποιήσουμε τα πάντα!

 

HIGHLIGHTS

  • Μαγειρεψτε παραδοσιακές συνταγές
  • Μάθετε τα μυστικά και τις ιστορίες της κρητικής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής
  • Μάθετε για το κρητικό ελαιόλαδο και το κρασί

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

> Pick-up/Drop-Off

> Τοπικά εδέσματα και κρασί

> Κλιματιζούμενο άνετο όχημα

> Υλικά, σκεύη, μαθήματα και γεύμα

> Τοπικό κρασί

> Ασφάλιση αστικής ευθύνης

FULL PROGRAMME BOOK NOW