ΝΑΥΛΩΣΗ YACHT

Η ενοικίαση ενός πολυτελούς γιοτ προσφέρει μια σπάνια αίσθηση ελευθερίας. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε τον εαυτό σας και να το αλλάξετε στην πορεία, αν θέλετε! Mπορείτε ακόμα να αποφασίσετε αν θα επισκεφθείτε ένα ζωντανό μέρος ή αν προτιμάτε να χαλαρώσετε σε μια απομονωμένη παραλία όπου θα είστε εντελώς μόνοι. Επιβιβαστείτε στο tender για να προσγειωθείτε και να εξερευνήσετε τον πολιτισμό και την ιστορία των διαχρονικών προορισμών. Ανακαλύψτε τα μυστικά κάθε νησιού και κάθε ακτής με εξαιρετικό στυλ και με τους δικούς σας όρους.

 

Το Kyriakakis Travel και οι συνεργάτες του, έχουν δημιουργήσει μια έμπειρη ομάδα που ειδικεύεται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής και στη διοργάνωση πολυτελών κρουαζιέρων και ιδιωτικών εκδηλώσεων στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης και του Αιγαίου.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν θαλάσσια αξιοθέατα και να ζήσουν μια εκπληκτική εμπειρία πολυτέλειας που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε την Ελλάδα με γιοτ μερικοί από τους οποίους είναι:

  • Ατελείωτες εκπληκτικές ακτές και παραλίες
  • Εύκολο island hopping
  • Μεγάλη ηλιοφάνεια όλο το καλοκαίρι (πάνω αππό 250 μέρες)
  • Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και η απίστευτη ιστορία της Ελλάδας

BOOK NOW