ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελέστατα λεωφορεία 5-αστέρων με χωρητικότητα από 50 έως 59 θέσεις το κάθε ένα καθώς και mini-bus χωρητικότητας 19-23 ατόμων. Η μέση ηλικία του στόλου μας είναι σήμερα 3 χρόνια και μειώνεται συνεχώς. Σε περιόδους αιχμής, τα λεωφορεία μας, μαζί με τους συνεργάτες μας, δημιουργούν ένα στόλο άνω των 40 λεωφορείων, ικανό να εξυπηρετήσει κάθε περίσταση από κρουαζιερόπλοια, εκδηλώσεις, συναντήσεις κλπ.

 

Ολόκληρος ο στόλος μας είναι κλιματιζόμενος, διαθέτει Wi-Fi, τηλεόραση, DVD, μίνι μπαρ / ψυγείο, μικρόφωνα και είναι εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και άνεσης των επιβατών και με συστήματα επικοινωνίας (τηλέφωνο & tablet) τα οποία συνδέονται σε ζωντανό χρόνο με το κεντρικό γραφείο, για να εξασφαλίζεται η συνεχής επικοινωνία και η 24ωρη υπηρεσία χωρίς προβλήματα.

 

Ένας προϊστάμενος που αναφέρεται απευθείας στη Διοίκηση είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των λεωφορείων (σε συνεργασία με το γραφείο κίνησης), τη συντήρηση και καθαριότητα των λεωφορείων και τη συντήρηση ενός αποθέματος στο ιδιόκτητο γκαράζ και αποθήκη για εργαλεία, λιπαντικά και μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από τα λεωφορεία . Ο σταθμός μας, όπου βρίσκονται τα λεωφορεία μας, είναι εξοπλισμένος με όλα τα σύγχρονα εργαλεία και έμπειρο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και δίχως εκπλήξεις εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στο κορυφαίο επίπεδο προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 

Ως εξουσιοδοτημένος διεθνής μεταφορέας, συμμορφωνόμαστε με τα αυστηρότερα πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια και την ασφάλεια των λεωφορείων μας.

BOOK NOW