Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις εγκυκλίους του υπουργείου παιδείας. Παράλληλα λαμβάνουμε υπόψιν μας τις απαιτήσεις των μαθητών, των καθηγητών, δασκάλων και των γονέων και λειτουργούμε με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας μαθητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση. Δραστηριοποιούμενοι τα τελευταία 50 έτη στον τομέα αυτόν, το άρτια στελεχωμένο και επιμορφωμένο προσωπικό του Kyriakakis Travel, εγγυάται εκδρομές που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή-ταξιδιώτη. Το τμήμα σχολικών εκδρομών μας φημίζεται για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα του έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή της εκδρομής.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε κάθε τι που θα μας ζητηθεί: από ολιγόωρες/ολοήμερες εκδρομές (επισκέψεις σε μουσεία, αθλητικά κέντρα, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π.) μέχρι τριήμερες αλλά και πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων για μια σωστή και ασφαλή μαθητική εκδρομή, καθώς και με την επιλογή των πιο αξιόπιστων συνεργατών, η εμπειρία του γραφείου μας εγγυάται μια επιτυχημένη εκδρομή.

Αφεθείτε στα χέρια μας και απολαύστε μία εκπαιδευτική εκδρομή η οποία θα σας μείνει αξέχαστη.