Ο Όμιλος Κυριακάκη είναι ένας κορυφαίος όμιλος εταιρειών με έδρα την Κρήτη και δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού και της Ναυτιλίας.

Το Kyriakakis Travel, που ιδρύθηκε το 1978, έχει εξυπηρετήσει με υπερηφάνεια περισσότερα από 3 εκατομμύρια επιβάτες στο διηνεκές ενώ διαχειρίζεται περίπου 120.000 επιβάτες σε ετήσια βάση.

Ως ένα από τα πιο γνωστά γραφεία στα Χανιά, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας με την τοπική κοινότητα. Με άκρως ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία, ενεργούμε ανιδιοτελώς, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά κοινωνικά συμφέροντα και την προστασία της ευημερίας της τοπικής κοινότητας παρέχοντας ταυτόχρονα την μέγιστη αποτελεσματικότητα και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας.

Σε συνδυασμό με τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης (υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες) υποστηρίζουμε περήφανα την άποψη ότι είμαστε ένας από τους πιο δραστήριους Όμιλους Εταιριών των Χανίων και ως εκ τούτου της Κρητικής κοινωνίας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Βιωσιμότητα
Οι τουριστικοί πράκτορες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία. Ως μεσάζοντες μεταξύ τουριστών και τουριστικών επιχειρήσεων, μπορούν να επηρεάσουν τις επιλογές των καταναλωτών, τις πρακτικές των προμηθευτών και την ανάπτυξη στους προορισμούς. Μέσω της μοναδικής θέσης τους οι ταξιδιωτικές εταιρείες μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού και στην προώθηση των κοινωνικών προτύπων και των προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα στους προορισμούς που επισκέπτονται.

Το Kyriakakis Travel είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και οι περισσότερες από τις εταιρείες μας βρίσκονται υπό την αιγίδα προγραμμάτων αειφορίας όπως η Travelife, το Green Key κλπ. Παράλληλα, ο στόλος των λεωφορείων μας ανανεώνεται ώστε να συμμορφώνεται με τα τελευταία πρότυπα EURO.

Ποιότητα
Ο στόχος μας δεν είναι να έχουμε τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά αλλά να έχουμε τον καλύτερο λόγο τιμής / ποιότητας για να παρέχουμε υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι ο συνεργάτης μας. Το να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις είναι το σύνθημά μας όλα αυτά τα χρόνια. Η ποιότητα μας εξασφαλίζεται από τους διάφορους εταίρους που διαθέτουμε παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των αμυντικών και διεθνών οργανισμών, όπως το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κλπ. Το Kyriakakis Travel είναι πλέον πιστοποιημένο σύμφωνα με τα διεθνή ISO για όλα τα βασικά πρότυπα που μπορεί να αναζητήσει ένας ποιοτικός συνεργάτης.

Ομαδική εργασία & καινοτόμος σκέψη
Καθώς η "ζωή είναι ομαδικό άθλημα", το κάνει και η δουλειά. Η εργασία σε ομαδικό πνεύμα αποτελεί βασική αξία της ομάδας μας που βοηθά όλους να γίνουμε καλύτεροι. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η συνεργασία μεταξύ των τομέων της εταιρείας και ανεξάρτητα από το πόσο περιορισμένες είναι οι πηγές, ο καθένας είναι έτοιμος να βοηθήσει ο ένας τον άλλον προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα μιας υπηρεσίας στον πελάτη, συμβάλλοντας στην διεύρυνση του ομαδικού πνεύματος και προσπαθώντας να βρούμε καινοτόμες λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει. Ως εκ τούτου, ο όμιλος Κυριακάκη είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της οργάνωσης και του σχεδιασμού στον τομέα του τουρισμού.

Πάθος
Εμείς, στο Kyriakakis Travel, αγαπάμε την πρόκληση. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε πρόβλημα και να προσφέρει την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λύση. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό μπορεί να αποδειχθεί με σαφήνεια από το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας. Οι εταιρείες του Ομίλου Κυριακάκη συγκαταλέγονται στις δέκα κορυφαίες εταιρείες που αξιολογούνται στους ιστοτόπους αξιολόγησης όπως το tripadvisor, το google business κ.α.

Κοινωνικό κεφάλαιο
Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια εταιρεία, θα πρέπει να σέβεται την κοινωνία. Για εμάς έχει ύψιστη προτεραιότητα να φροντίζουμε τους ανθρώπους με τους οποίους εργαζόμαστε και τους χώρους όπου δραστηριοποιούμαστε. Βοηθούμε ενεργά τοπικές οργανώσεις που παρέχουν βοήθεια στις τοπικές κοινότητες, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε με δράσεις εθελοντισμού όπως η φύτευση δέντρων και η παροχή αίματος.